Byggenorges Forretningskilde!

Fornøyde kunder

Kundecitat


Vi får en total oversikt og kommer direkte til kontaktpersonene på aktuelle byggeprosjekter. I tillegg kan vi overvåke alle byggeprosjekter slik at når tiden er rett, går vi på de aktuelle saker. Her er bare muligheter ingen begrensninger om man benytter prosjektdatabasen. Prosjektdatabasen har hjulpet oss med å få mange oppdrag samtidig som vi nå har blitt kjent i bygge bransjen. Vår fantastiske kontaktperson Stefan kan bare kontaktes når som helst og hjelper alltid, når man har spørsmål.

Grete Sagbakken
Salgskonsulent Østfold, REN PLUSS AS

Vi begynte å ta i bruk prosjektdatabasen i oktober 2009. Det har bare vært en gledeshistorie helt fra starten av. Som helt ny i bransjen har jeg opparbeidet meg en rekordstor kundebase på rekordtid. Jeg kan med stor trygghet anbefale prosjektdatabasen, på grunn av deres gode priser og deres utmerkede service.

Joakim Karlsen
ThyssenKrupp Xervon Norway AS

Ved første kontakt på prosjekt jeg fant hos prosjektdatabasen, viste det seg at utbyggeren manglet en entreprenør. Jeg varslet en entreprenør som allerede var kunde av meg, og han fikk oppdraget. Dermed fikk jeg materialleveransene til 4 eneboliger med opsjon på ytterligere 11 eneboliger. Dette ble umiddelbar suksess for meg, og båndene til min kunde ble ennå tettere etter dette!!

Cato A. Fjeldstad
Selger, Maxbo Ødeby Lillestrøm

Prosjektdatabasen er fremtiden for oss. Selgerne våre opplever at informasjonen er mer korrekt og utfyllende. Byggenorge.no er en strålende idé, som jeg tror styrker deres posisjon ytterligere i fremtiden. Ingen andre klarer å levere slik dere gjør.

Merete Christiansen
HMS-ansvarlig, Heras

Det skal lønne seg å drive seriøst i bygg- og anleggsbransjen! Leverandørregisteret StartBANK gir leverandørene en unik mulighet til å nå de fleste innkjøpsmiljøene innen bygg- og anleggsnæringen i en enkel operasjon. Ved å være registrert i dette systemet så har leverandøren sikret både eksisterende og potensielle kunder tilgang til oppdatert og relevant informasjon om selskapet og deres produkter og tjenester.

Dag Petter
StartBANK

Kundeundersøkelse

96% av de som bruker våre tjenester for å få bedre oversikt i sitt marked, bekrefter at prosjektdatabasen gir dem god kontroll på markedet.

96% av våre kunder anbefaler prosjektdatabasen og våre tjenester til andre selskaper i bygge bransjen.

91% av våre kunder anser tjenesten prosjektdatabasen som viktig for deres virksomhet.

88% av de som bruker prosjektdatabasen for å finne nye oppdrag/ salg bekrefter at de faktisk gjør det.

* I henhold til kundeundersøkelse