Byggenorges Forretningskilde!

Vi holder oversikt over byggemarkedet og byggeprosjekter i hele Norge, fra boligprosjekter i Oslo til veiprosjekter i Tromsø.

Fornøyde kunder

Kundcitat


Vi begynte å ta i bruk Norge Bygges i oktober 2009. Det har bare vært en gledeshistorie helt fra starten av. Som helt ny i bransjen har jeg opparbeidet meg en rekordstor kundebase på rekordtid. Jeg kan med stor trygghet anbefale Norge Bygges, på grunn av deres gode priser og deres utmerkede service.

Joakim Karlsen
ThyssenKrupp Xervon Norway AS

Ved første kontakt på prosjekt jeg fant hos Norge Bygges, viste det seg at utbyggeren manglet en entreprenør. Jeg varslet en entreprenør som allerede var kunde av meg, og han fikk oppdraget. Dermed fikk jeg materialleveransene til 4 eneboliger med opsjon på ytterligere 11 eneboliger. Dette ble umiddelbar suksess for meg, og båndene til min kunde ble ennå tettere etter dette!!

Cato A. Fjeldstad
Selger, Maxbo Ødeby Lillestrøm

Norge Bygges er fremtiden for oss. Selgerne våre opplever at informasjonen er mer korrekt og utfyllende. Byggenorge.no er en strålende idé, som jeg tror styrker deres posisjon ytterligere i fremtiden. Ingen andre klarer å levere slik dere gjør.

Merete Christiansen
HMS-ansvarlig, Heras

Det skal lønne seg å drive seriøst i bygg- og anleggsbransjen! Leverandørregisteret StartBANK gir leverandørene en unik mulighet til å nå de fleste innkjøpsmiljøene innen bygg- og anleggsnæringen i en enkel operasjon. Ved å være registrert i dette systemet så har leverandøren sikret både eksisterende og potensielle kunder tilgang til oppdatert og relevant informasjon om selskapet og deres produkter og tjenester.

Dag Petter
StartBANK

Kundundersökning

96% av de som använder våra tjänster för att få en bättre koll på sin marknad säger att de också får bättre koll.

96% av våra kunder skulle rekommendera oss och våra tjänster för andra företag inom byggbranschen.

91% av våra kunder anser att vi är viktiga för deras verksamhet.

88% av de som använder våra tjänster för att hitta nya affärer/uppdrag/projekt/ kunder säger att de också gör det.

* I henhold til kundeundersøkelse 2012